Hopp til innhold

Program kommer snart!

Programmet for Kjemidagen 2023 er ikke klart enda. Se gjerne på programmet fra i fjor for å få et inntrykk av hva du kan vente deg på årets Kjemidagen.


Programmet for Kjemidagen 2022

10:00 Utenfor R1 - Åpning med ballongslipp
10:15 - 15:00 Bedriftsstands
10:15 - 15:00 Speedintervju
11:00 - 13:00 CV-fotografering
11:15 - 12:00 R9 - Sommerjobbmaraton
12:30 - 13:15 R5 - Motivasjonsforedrag v/ Dennis Siva Lie og Stian Sandø
14:15 - 14:45 R9 - Jobbmaraton
18:30 Bankett på Thon Hotel Prinsen

Speedintervju

Alle bedriftene vil på forhånd ha mulighet til å reservere et eget rom for speedintervju i løpet av dagen. Dette er en spennende mulighet for studenter og bedrifter, og en fin mulighet for deltakende bedrift å finne sin neste kollega.

Sommerjobbmaraton

Sommerjobbmaraton er et event hvor alle bedrifter som deltar på Kjemidagen får to minutter til rådighet for å presentere sine sommerjobber og sommerprogram. Dette er et meget populært arrangement med gode tilbakemeldinger fra både bedrifter og studenter.

Jobbmaraton

Jobbmaraton er et liknende event som sommerjobbmaraton, men istedenfor sommerjobber får deltakende bedrifter mulighet til å kort presentere sine graduate- program, traineestillinger, internships, masteroppgaver, Ph.d.-stillinger, og fulltidsstillinger.

Motivasjonsforedrag v/ Dennis Siva Lie og Stian Sandø

Årets motivasjonsforedrag skal holdes av Dennis Siva Lie og Stian Sandø! Dennis kjenner du kanskje igjen som programleder for “God kveld Norge” og deltaker på “Kompani Lauritzen”. Stian har tidligere deltatt på “Farmen Kjendis” og “Fangene på fortet”. Begge to er tidligere programledere for “Newton”, og har utdanningsbakgrunn innen realfag og teknologi. Foredraget vil handle om hvordan man som student kan ha det gøy samtidig som man må balansere skole og det sosiale, og hvordan man kan få hverdagen til å gå opp.

Bankett på Thon Hotel Prinsen

På kvelden vil det arrangeres en bankett med bedriftsrepresentanter og 4. og 5. årsstudenter. Banketten er en viktig del av Kjemidagen, og en fin mulighet for bedriftene til å bli bedre kjent med våre studenter.